Waarom B&B op 1

Net in de kern van het idyllisch monumentendorp Orvelte, ligt onze rietgedekte boerderij. Naast de boerderij bevindt zich het voormalig stookhok, welke is omgebouwd tot 2 luxueuze kamers voor Bed and Breakfast.

U kunt hier genieten van rust, ruimte en privacy in een vrijstaand verblijf met eigen ingang. Beide kamers zijn 2-persoonskamers, met de mogelijkheid om uit te breiden naar 3 gasten. Elke kamer heeft een eigen badkamer met toilet en regendouche. Het ontbijt wordt op de kamer of op het terras geserveerd. WiFi is gratis en er is ruime parkeergelegenheid.

Over de B&B

De B&B ligt in de kern van het monumentendorp Orvelte, met haar prachtige rietgedekte boerderijen, waar per jaar tienduizenden bezoekers op af komen. In het hart van het dorp vinden met enige regelmaat bijzondere evenementen, themadagen en speciale markten plaats.

Voor de wandelaars is er het Drenthepad en op 2 km afstand van ons ligt het Pieterpad. Voor degenen die graag fietsen zijn er diverse routes uitgestippeld.

Orvelte ligt centraal tussen de plaatsen Assen, Emmen en Hoogeveen, alle drie op een afstand van zo'n 20 km. Op 2 km afstand ligt het toeristische dorp Westerbork met allerlei voorzieningen, zoals winkels, openlucht zwembad en andere faciliteiten.

Om Orvelte heen liggen nog vele andere karakteristieke dorpen en dorpjes. Ook een bezoek waard zijn Dierenpark Emmen, het Herinneringscentrum Westerbork, Openlucht Museum Ellert en Brammert, en er zijn nog talloze andere te ondernemen activiteiten.