Gastenboek van Bed en Breakfast op 1!


Heel gezellige B&B met een goede en lieve gastvrouw, prachtige omgeving! Een overdadig ontbijt ontbrak niet, compleet met ochtendkrant. Bij de buurman kan je bij het kampvuur gaan zitten en daar wordt een verhaal verteld, heel bijzonder!! (Marianne)

Henriette is een echte gastvrouw! Zij heeft de B&B gezellig en comfortabel ingericht. Koffiezetapparaat en waterkoker, koffie en theezakjes zijn ideaal. Koelkastjes met consumpties voor 1 euro: Top! Heerlijk geslapen in het grote bed en wat een heerlijke grote badkamer! En een uitgebreid ontbijt maakte alles tot een fijn verblijf. (Maria)

De B&B is gelegen in een rustige omgeving en biedt alle comfort in een authentiek Drents dorpje wat vele ambachten huisvest en vertelt over de streek. Genoeg info over bezienswaardigheden in de omgeving. De gastvrijheid die we al gelijk op de eerste dag hadden ontvangen was gewoon op en top. Dank daarvoor. Zeker aan te raden bij iedereen en ook zeker een plek om naar terug te keren. (Sandra en Paul)

Het was in een woord SUPER!!!!! Een toplocatie, zeer ruime kamer, prachtige badkamer, de bedden lagen heerlijk, een heerlijk uitgebreid ontbijt, helemaal te gek. Overal was aan gedacht. Maar vooral de zeer, zeer vriendelijke ontvangst van de beide eigenaren. Jammer, dat we er maar 1 nachtje waren, maar we hebben gelijk geboekt voor een volgende keer. (Petra)

Wat een voorrecht om hier te kunnen verblijven!! Mooi, rustig, sfeervol en licht onderkomen met een ruime badkamer. De aardige gastvrouw heeft werkelijk aan alles gedacht. Bedden zijn goddelijk, zelfs voor een prinses op de erwt!!! Ontbijt op de kamer was uitmuntend. Wij werden wakker met sneeuw buiten, het was een Anton Pieck plaatje. (Marianne)

Home away from home. (Marjon)

Ontwaken in een van de meest fantastische Bed & Breakfasts waar ik ooit geslapen heb na een inspannende fietstocht door Drenthe met een maat van me. Prima ontvangst door de eigenaars, lekkere bedden, heerlijk uitgebreid ontbijt op de kamer en een zalige regendouche om het fietszweet van je lijf te spoelen. Ik kom zeker terug, maar dan neem ik mijn vrouw en dochter mee. (Rico)

Het bed was heerlijk breed en lang. Ook de doucheruimte was heerlijk ruim en mijn man kon er goed onder staan. Bijna 2 meter lang. Het ontbijt was ook heel uitgebreid. (Machda)

Wat een fantastische B&B. Locatie is super, de kamer is ruim, lekker bed en heeft een grote badkamer.Het ontbijt is beter en uitgebreider dan in menig luxe hotel. (Ernst)

Ontzettend aardige mensen, we zijn zeer gastvrij ontvangen. De kamer was ruim, licht en keurig schoon. Vanuit de kamer hadden we uitzicht op de schaapjes en de groentetuin. ‘s Ochtends werd een heerlijk en uitgebreid ontbijt op de kamer gebracht. We hebben echt genoten van ons verblijf. (Mirjam)

Ontzetten aardig en behulpzame eigenaren. Mooie ruime kamer. Een koelkastje met drankjes voor 1 euro. Genoeg folders en toeristische informatie. Een heerlijk ontbijt op de kamer. Fijn dat we fietsen konden huren (voor een heel schappelijk bedrag). Leuk gelegen in het prachtige dorp Orvelte. Relaxende omgeving. (Ilja)